fbpx

De keuken van de maand: Easytouch, een keuken om aan te raken!

Mat is de mode. Waar in het verleden mensen dol waren op RVS, komen ze daar nu hard op terug, omdat je vingerafdrukken op RVS heel goed ziet en deze er moeilijk af krijgt. Nu is alles mat wat er blinkt. En de Easytouch keukens spannen de kroon als het gaat om mat en vingerafdrukken, want de frontjes hebben een speciale anti-vingerafdrukcoating.

Houd je fronten schoon

De innovatieve coating houden de fronten van je keuken langer schoon, waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken over vieze vingerafdrukken op je lades of deurtjes. Ook is eventueel vuil veel eenvoudiger te verwijderen dankzij deze technologische vernieuwing. Bovendien verfijnt deze hoogwaardige oppervlaktecoating het oppervlak van de fronten, waardoor ze fluweelzacht aanvoelen.

Edel ultramat

De fronten zijn er in tal van kleuren als roestrood, fjordblauw, mineraalgroen, grafietzwart, zand, alpin wit en ook in het Natura-programma in het houtdecor eiken Montreal. Dus deze keuken kun je geheel naar jouw wensen zetten, zodat het in elk interieur is in te passen.

Conclusie: Hou je van mat?

Wil je een aangenaam en zacht gevoel hebben bij het aanraken van je keukenfronten? Dan is de Easytouch keuken met de anti-vingerafdrukcoating dé keuken voor jou. Klik hier om een afspraak met ons te maken, zodat we jouw keuken van de maand helemaal op maat voor jou kunnen samenstellen.

Meer inspiratie

Scroll naar top