fbpx

De zandkleurige keuken, puur design!

In the picture

Heldere lijnen en sobere elementen, zo ziet puur genieten eruit. Één van de trends op interieurdesign is duurzaamheid en natuur. Dat kun je ook goed laten terugkomen in kleuren. Zandkleurig is dan ook zeer gewild op dit moment, omdat het bij uitstek de natuurkleur is. Deze keuken heeft zandkleurige fronten en een stam eiken werkblad. De greeploze fronten geven een eenvoudig, maar mooi contrast.

 Complete keuken vanaf  8.350,-

Incl transport, excl montage incl BTW.     

Greeploze keuken

Siemens en Inventum apparatuur

 Caressi spoelbak en kraan RVS 

 

 Nobilia keuken in de kleur Zand 

 

“Oven met pyrolyse van Siemens

Kwaliteitskeukens van Nobilia

Perfect samenspel

Less is more is op deze keuken ook van toepassing in de sobere elementen die extra geaccentueerd worden. Het perfecte samenspel tussen design en functie maken deze keuken zeer hoogwaardig. De zwarte glasfront van de Siemens oven in combinatie met de zandkleurige wandkast geven een luxueuze en moderne uitstraling.  

Prachtige combinatie zandkleur met eiken

Is deze keuken iets voor jou?

less is more

Uiteraard is ook deze keuken weer voorzien van apparatuur van de hoogste kwaliteit. Spreekt “less is more” je aan en ben je op zoek naar een design keuken die sober oogt en van alle gemakken is voorzien? Dan staat de zandkleurige hoekkeuken voor je klaar. Klik hier om een afspraak met ons te maken, zodat we jouw keuken zo snel mogelijk bij je thuis kunnen krijgen!

Meer inspiratie

Tip van Felix

“Deze keuken laat zich ook prachtig combineren met een natuurstenen blad, wij hebben alle combinatie proefmonsters voor je klaarliggen. Vraag gerust om meer informatie! Wij staan voor je klaar.

Scroll naar top