fbpx

Projectkeukens

Ook met 100 keukens de deur uitlopen?

Niet alleen consumenten lopen bij Felix de Visser Keukens de deur uit met een volledig op maat gemaakte keuken, ook bouwbedrijven, projectontwikkelaars, aannemers, en architecten worden volledig ontzorgd als het gaat om keukens. Wij zijn ook een sterke partner als het gaat om projectkeukens.

Experts op het vlak van projectkeukens

Bij projectkeukens wordt vaak gedacht aan standaardkeukens die in bulk worden geleverd, maar niets is minder waar. Weliswaar is het zo dat bijvoorbeeld keukens voor vakantieparken in elk huisje of appartement hetzelfde ontwerp zullen hebben, het moet eerst nog wel ontworpen worden. Daar zit voor ons de uitdaging en tegelijk onze kracht.
Een projectontwikkelaar of aannemer is bij dit soort projecten met veel zaken tegelijk bezig en dan is het handig als je het ontwerp, de levering en de montage van dit stuk bouwproces aan experts kunt overlaten.
Wij helpen onder andere projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties en architecten met het ontwerp van zo’n projectkeuken. We denken mee en proberen te ontzorgen waar mogelijk. We zijn graag van A tot Z betrokken bij dit soort projecten. Wij nemen over het algemeen ook de montage van de ontworpen keukens voor onze rekening en kunnen bouwen op een feilloos leveringsverleden.

Gewoon kijken 😉

Wat ook meehelpt, is de grote showroom die we hebben. In plaats van dat jouw klanten aan jou uitleggen wat hun wensen zijn en jij dat vervolgens vlekkeloos aan ons moet doorbrieven, kan de klant gewoon in onze showroom uitzoeken wat deze wil. Of dat nu om één keuken of om 100 keukens voor jouw nieuw te bouwen vakantiepark of zorginstelling is, wij denken met je mee over praktische en financiële zaken.

Waarom Felix de Visser Keukens voor jouw project?

  • Vast aanspreekpunt (projectleider met ervaring) 
  • Schaalbaar, we kunnen makkelijk een project opschalen
  • Showroom voor jouw klanten (duidelijke briefing per project)
  • Van A tot Z in huis
  • Groot assortiment

Daag ons maar uit!

Ben je een project gestart en zoek je een keukenspecialist? Klik hier om een afspraak te maken, zodat we jouw project kunnen ontzorgen als het om keukens gaat!

Scroll naar top