fbpx

Team

KEUKENSPECIALIST - HET MOOISTE VAK

Keukenspecialist, het woord zegt het eigenlijk al: wij hebben ons gespecialiseerd in het keukenvak. En een specialisme is het zeker. Het samenstellen van een keuken is een complex proces waarbij meerdere fabrikanten en partijen samenkomen. Onze keukenadviseurs bekijken wat er technisch mogelijk is in een keuken én ruimte en adviseren jou daar graag in.  Daarnaast dragen wij er zorg voor dat het bestel- en productieproces, de levering en installatie zo goed en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden.

ONZE WAARDEN

Wij zijn ons ervan bewust dat de betekenis van ‘goede service’ in de keukenbranche in de loop der jaren vervaagd is. Als Keukenspecialist geven wij dan ook de garantie dat wij jou als klant te allen tijden oprecht en professioneel advies en hoogwaardige service bieden. Wij zijn pas tevreden wanneer jij als klant tevreden bent.

WAAR WIJ VOOR STAAN


GRATIS ADVIES  & 3D-TEKENING
WIJ KOMEN ONZE AFSPRAKEN NA
DIRECT OPENHEID OVER DE PRIJS
VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK
10 JAAR GARANTIE
OPEN & TRANSPARANT
100% AANDACHT
FELIX

Na jaren in de keuken hebben gestaan als chef, een jaar in Thailand te hebben gewoond, is Felix aan de andere kant van de keukens begonnen. Functionaliteit en design staan hoog in het vaandel. Felix kijkt niet alleen naar de keuken, maar naar het grotere geheel. Hij heeft grote interesse in interieurdesign en prikkelt je om verder te kijken dan alleen de keuken. Hij is charismatisch en recht door zee. Als Felix een keuken niet passend vindt bij je, dan zal hij je deze niet verkopen. Wil je geïnspireerd worden? Maak een afspraak met Felix.

OLAF

Een ontzettend mensenmens. Met zijn aanstekelijke charisma stelt Olaf iedereen op zijn gemak. Alle zaken rondom keukens worden geregeld door Olaf. Hij ontvangt je, zorgt voor een fijne sfeer op de zaak en is vliegende keep. Voor Olaf is alleen het beste voor jou en jouw keuken goed genoeg. Kwaliteit, passie en plezier komen samen, op een fijne en ontspannen manier. Olaf doet alles voor een glimlach.

REMON

Met ruim 16 jaar ervaring kent Remon alle fijne kneepjes van het vak. Jouw droomkeuken wordt tot in de diepste details uitgewerkt en besproken. Remon is analytisch zó sterk, dat hij de encyclopedie van de zaak wordt genoemd. Hij weet álles en maakt geen fouten. Binnen keukenspecialist Elst is Remon de coördinator. Hij houdt zich bezig met planning, organisatie en after-sales. En daarbij: naast bakken met kennis, is hij natuurlijk ontzettend sociaal en gezellig!

WIBE

Mijn naam is Wibe Wissink. Sinds 1999 ben ik werkzaam als verkoopadviseur in de keukenbranche. 

Door mijn jarenlange ervaring ben ik op de hoogte van de eindeloze mogelijkheden op het gebied van het ontwerpen en samenstellen van keukens, voor elk budget. Wat ik belangrijk vind, is goed luisteren naar de persoonlijke wensen van de klant. Samen komen we tot een functionele en uiteraard ook smaakvolle en passende keukenopstelling. Voor mij is essentieel dat de klant uiteindelijk met een tevreden en goed gevoel onze showroom verlaat. Als eindverantwoordelijke van het verkoopteam, ben ik jou contactpersoon wanneer je algemene vragen hebt over je contact met onze adviseurs en de eventuele aankoop van jouw keuken.

Graag ontmoet ik jou in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ik je met plezier alle mogelijkheden zien.

ROBERT

Na mijn studie aan de MTS voor hout en meubileringsbedrijven ben ik in de keukens terecht gekomen. Bij diverse keukenzaken heb ik ervaring opgedaan en ben nu een trotse medewerker van dit mooie bedrijf en onderdeel van een hecht team. Met mijn inlevingsvermogen en allround keukenervaring ben ik de aangewezen persoon om eventuele problemen op te lossen. Felix de Visser Keukens streeft naar 100% klant tevredenheid en dat past ook 100% bij mij.

BERT

Bert, oftewel Big Bert, is de reddende duizendpoot van Felix de Visser Keukens. Bert hoort vast bij het team, voor alle service en onderhoud van de keukens. Bert heeft kennis tot en met, is betrouwbaar en levert absolute kwaliteit. Als Bert bij je langs geweest is weet je zeker dat je lacht.

Scroll naar top