fbpx

Zwarte keuken met 🖤 Miele en Bora apparatuur!

In the picture: chique, stoere, zwarte keuken

De kleur zwart behoort al jaren tot één van de favoriete kleuren voor keukens. Dat is ook niet zo gek, want zwart geeft je keuken een mooi stijlvolle en stoere look. Zwart combineert ook uitstekend met andere kleuren. Met bijvoorbeeld de kleuren goud en geel creëer je een luxe uitstraling en met zilver een industriële, rustieke look. Bovendien past een zwarte keuken bijna in elk bestaand interieur, waardoor je niet ook nog de hele woonkamer van een nieuwe kleur moet voorzien. Scheelt een hoop werk, toch?

 Complete keuken vanaf  14.500,-

Matte keuken

Miele apparatuur

 Bora kookplaat met afzuiging

Mat koperen spoelbak en kraan

“Een kookplaat met bladafzuiging past in een tijdloze zwarte keuken

“Mooie multifunctionele ovens van Miele

Kwaliteitskeukens van Nobilia

Mat is de mode

Deze keuken voldoet ook nog eens aan een andere trend die op dit moment zeer populair is: hij is mat. Niet alleen zorgt dit ervoor dat je veel minder vingerafdrukken ziet op de frontjes, maar het geeft de hele keuken een extra chique en stoere boost. En om dat chique nog eens te benadrukken zijn de spoelbak en de kraan in klassiek mat koper. Het contrast tussen de moderne keuken en de klassieke kraan is een echte eyecatcher.
Een andere eyecatcher in deze keuken is de apparatuur, want voor deze keuken is de beste apparatuur voor je uitgekozen. Zo wordt deze keuken bijvoorbeeld geleverd met een Bora kookplaat en afzuiger en is de andere apparatuur van het beste van Miele.

 

Stijlvol combineren met houttinten

Is een zwarte keuken iets voor jou?

Stoere warmte

Wil je je keuken nog chiquer maken, combineer zwart dan met houttinten. Dit geeft je keuken nog meer stoere elementen, maar je creëert tegelijkertijd een warme uitstraling. Wil je nog meer tips of heb je extra inspiratie nodig, maak dan hier een afspraak met ons, zodat we jouw zwarte keuken helemaal op maat en naar jouw wensen kunnen samenstellen.

 

Meer inspiratie

Tip van Felix

“De fronten zijn ook uit te voeren in Anti-vingerafdrukcoating. Op die manier blijven de fronten langer schoon en zijn ze gemakkelijker schoon te maken.”

Scroll naar top