fbpx
lichte keuken marmerlook

Opgeleverde Keuken in Nijmegen

Kenmerken

Modern | Greeploos | Keukeneiland

Leveranciers

Quooker, Sachsenküchen, Siemens

Omschrijving

Deze opgeleverde keuken komt helemaal tot zijn recht in deze woning met veel lichtinval. De keuken straalt een en al rust uit door de combinatie van lichtgrijze kasten en het witte Dekton werkblad met marmerlook.

Ontwerp samen met de klant
Iedere keuken is uniek en ontwerpen we samen mét de klant. Zo is de kleur lak van deze keuken samengesteld door de klant zelf. De keuken is verder voorzien van moderne apparatuur: een Siemens kookplaat en een Pelgrim stoomoven. Het prachtige Dekton werkblad met marmerlook maakt deze moderne keuken helemaal af. Het RVS design van de Quooker Fushion Round is tijdloos en past in vrijwel iedere keuken. De elegante kraan voorziet je binnen no-time van koud, warm of kokend water. 

Het bijzondere werkblad Dekton Aura
Het werkblad heeft een zacht witte achtergrond met subtiele grijze aders. Dekton Aura is geïnspireerd op de bekende Italiaanse marmers Calacatta en Carrara die met hun doorlopende aderpatronen moderne elegantie uitstralen. De natuurlijke look in combinatie met de sterkte van het materiaal maakt Dekton Aura een gewild werkblad!

 

Scroll naar top