fbpx

Felix de Visser Keukens

VAN INSPIRATIE TOT OPLEVERING

HET STAPPENPLAN

OP JOUW PERSOONLIJKE WENSEN AFGESTEMD PLANNEN WIJ DE WERKZAAMHEDEN IN VAN A T/M Z

ALLES OM JOU TE ONTZORGEN

VAN A TOT Z

Welke ‘stappen’ doorloop je in het proces om een nieuwe keuken te kopen? Om je te helpen in dit proces hebben we een stappenplan voor het kopen van een keuken voor je samengesteld. En vertellen wij jou meer over onze persoonlijke aanpak.

01

INSPIRATIE OPDOEN

Het is één van de leukere én belangrijkste stappen in het hele proces van een keuken kopen. Ontdek jouw keukenstijl. 

Houd je van Scandinavische keukens? Landelijke keukens? Of toch een moderne keuken? Welke materialen, werkbladen en kleuren vind je mooi?

TIP: Bekijk onze opgeleverde keukens voor meer keukeninspiratie of ideeën.

02

MAAK EEN AFSPRAAK

Vrijblijvend en persoonlijk advies – ook aan huis. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en bekijken nauwkeurig wat er technisch mogelijk is. Wij zijn pas tevreden wanneer jij als klant tevreden bent. 

Bovendien hanteren wij altijd eerlijke prijzen en garanderen wij dat je bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt zonder dat je hierover hoeft te onderhandelen

03

VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID

Is jouw vrijblijvende offerte helemaal naar wens? Dan maken we een volgende stap richting realisatie. Na het tekenen van de offerte maken we een afspraak voor het inmeten van de ruimte. Vervolgens zorgen we voor een zorgvuldige verwerking en bestellen we alles bij onze vaste leveranciers.

We plannen in overleg met jou een afspraak voor het monteren van jouw droomkeuken.

EERLIJK, PERSOONLIJK EN VOOR IEDEREEN KWALITEIT DOOR PASSIE EN LIEFDE VOOR HET VAK

KLAAR VOOR JOUW DROOMKEUKEN?