fbpx

Nieuwe keuken kopen?


Met ons stappenplan en ga je goed voorbereid aan de slag.

Welke ‘stappen’ doorloop je in het keuken koopproces? Om je te helpen in dit proces hebben we een stappenplan voor het kopen van een keuken voor je samengesteld.

Ontdek jouw keukenstijl en doe inspiratie op.

STAP 1

Inspiratie opdoen!

Het is één van de leukere én belangrijkste stappen in het hele proces van een keuken kopen. Ondek jouw keukenstijl. Houd je van Scandinavische keukens? Landelijke keukens? Of toch een moderne keuken? Welke materialen, werkbladen en kleuren vind je mooi?

TIP: Ga naar opgeleverde keukens voor meer keukeninspiratie voor meer ideeën. Of ontdek de keukens die we geplaatst hebben. Ga naar de pagina klantervaringen >

STAP 1

Afspraak

Maak een afspraak

VRIJBLIJVEND PERSOONLIJK ADVIES – OOK AAN HUIS!

Ben je benieuwd wat er voor jou persoonlijk allemaal mogelijk is?
Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom om je te laten inspireren. Onze keukenadviseurs voorzien je vrijblijvend van alle gewenste informatie.
Maak een afspraak >

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een afspraak bij jou aan huis in te plannen. Onze adviesgesprekken, zowel aan huis als in onze showroom, zijn altijd gratis én vrijblijvend.

Afspraak

STAP 2

Keuzes

Het is belangrijk om in kaart te brengen waar de keuken minimaal aan moet voldoen. Bedenk welke apparatuur je graag in de keuken wilt hebben en hoeveel bergruimte je nodig hebt. Kook je op gas, inductie of een combinatie? Is een koelvriescombinatie voldoende of heb je extra koel- of vriesruimte nodig? Het is goed om hier even bij stil te staan.

STAP 2

STAP 3

Vrijblijvende offerte

Is jouw vrijblijvende offerte helemaal naar wens? Of heb je nog aanpassingen? Dan maken wij graag nog een afspraak om alles stapsgewijs door te nemen en de offerte om te zetten in een definitieve bestelling.

STAP 3

STAP 4

Aankoop

Vrijblijvende offerte & eventuele aankoop

Is jouw vrijblijvende offerte helemaal naar wens? Of heb je nog aanpassingen? Dan maken wij graag nog een afspraak om alles stapsgewijs door te nemen en de offerte om te zetten in een definitieve bestelling.

STAP 4

STAP 5

Planning

Plannen van je keuken, inmeten en bestellen

Wij plannen jouw keuken in en in overleg komen onze monteurs de keuken bij je inmeten zodat alles in de juiste maat geleverd zal worden. 

STAP 5

STAP 6

Transport & montage

Zodra de keuken geleverd is komen onze monteurs de keuken op de afgesproken datum vakkundig plaatsen.

STAP 6

STAP 7

Service & onderhoud

Zodra de keuken geplaatst is zullen zij samen met jou nalopen of alles naar wens is, er geen bijzonderheden zijn en dat alles naar behoren werkt. Natuurlijk heb je de standaard garantie op apparatuur maar ook 10 jaar garantie op jouw keuken.

STAP 7
Scroll naar top